Joacă Gratis Video Poker

Jocuri Gratuite de Video Poker Online. Alegeți Cazinouri Online Pentru a Juca

Având la dispoziție o varietate de jocuri pe internet, puteți juca un joc de video poker gratuit fie de pe telefon, fie de pe desktop. Mașinile de poker pot fi accesate fără a fi nevoie să vă creați un cont personal sau să finalizați înregistrarea. Slotogate.com pune la dispoziția jucătorilor recenzii detaliate despre jocurile gratuite, variantele de poker și regulile care vă vor ajuta să aflați mai multe despre mecanica jocului. Selectăm cele mai fiabile cazinouri pe baza următorilor parametri:

 • Bonusuri și promoții. Jucătorii care sunt obișnuiți să aleagă un joc de video poker gratuit nu ar trebui să își facă griji cu privire la bonusurile lor, cu excepția cazului în care nu există depozite disponibile. În cazul în care jucați pe bani reali, selectăm doar site-urile care oferă pariuri rezonabile și care au un sistem de bonusuri exclusivist.
 • Siguranța personală. Slotogate.com are ca obiectiv principal menținerea unei siguranțe primordiale la orice joc de video poker pe bani reali. Specialiștii noștri fac o verificare detaliată a echipamentului online al cazinoului. Fiecare site de cazinou online trebuie să aibă o licență oficială care este reglementată de organismul de drept relevant. În plus, este vital ca site-ul de jocuri de noroc să dispună de o criptare SSL corespunzătoare pentru a proteja informațiile personale ale jucătorilor.
 • Selecția de jocuri. Ne asigurăm că puteți juca jocuri de video poker care provin de la cei mai de încredere furnizori care pot fi găsiți în sfera jocurilor de noroc. Lista furnizorilor de top cu o selecție largă de jocuri de video poker fără descărcare include companii precum Playtech, NetEnt, iSoftBet și alte site-uri de cazino. Prin restrângerea opțiunilor cu cazinouri online, jucătorii își pot îmbunătăți bankroll-ul și pot câștiga bani reali.
 • Compatibilitate cu dispozitivele. Echipa de experți de la Slotogate.com a făcut tot posibilul pentru a testa mașinile de poker online gratuite pentru jucători. Ne asigurăm că jocurile pot fi accesibile prin intermediul oricărui dispozitiv, inclusiv tableta, computerul personal sau dispozitivul mobil. Dacă aveți un smartphone, puteți începe să jucați fără înregistrare.
 • Gestionarea bankroll-ului. Am testat site-urile de cazino și metodele bancare ale acestora pentru a garanta plata sigură pentru jucătorii online. Dacă treceți de la jocuri de casino video poker gratuite la cazinouri cu bani reali, vă oferim peste 800 de jocuri exclusive pentru început. Sunt incluse cele mai populare variante de video poker.
 • Plăți instantanee. Efectuarea de depozite și retrageri este o parte esențială a jocului. Recomandăm doar cazinouri cu plăți instantanee și metode rapide de procesare. Dacă jucați poker video online pe bani reali, aveți, de asemenea, șansa de a câștiga recompense în bani impresionante pe tot parcursul jocului.

Cum să joci video poker online

Pentru a juca poker video în mod eficient, trebuie să cunoașteți unii dintre termenii care sunt afișați mai jos. Acesta este un vocabular care trebuie învățat de către jucătorii pe bani reali și de către jucătorii de video poker cu sloturi gratuite. Odată ce definițiile au fost memorate, puteți juca poker video online fără dificultate:

 • Acțiune. Ori de câte ori jucătorii se implică în jocurile video poker gratis de cazinou, se numește acțiune. Acțiunea poate fi, de asemenea, definită ca suma totală pe care o pariați în prima sesiune.
 • Credite. Acestea sunt investiții financiare (pentru jocurile pe bani reali) sau credite (pentru jocurile de cazino gratuite) care se găsesc în contul tău.
 • Discard. După ce aparatele de poker online gratuite împart primele mâini, jucătorii sunt liberi să aleagă cărțile sau să le arunce.
 • Draw. Draw este tipul de comandă care vă permite să aveți cărți la vedere. Veți avea această opțiune la începutul jocului și din nou atunci când țineți cărțile selectate.
 • Hold. După ce vi s-a dat mâna inițială, vi se va sugera să păstrați una dintre cărțile din mână sau să o păstrați.
 • Carte cu fața. Acestea sunt cărțile cu imagini, cum ar fi valeții, regii și reginele.
 • Asul cel mare. Ace-high se întâmplă atunci când pariorul nu are nicio carte de împărțit în afară de un As.
 • House Edge (Avantajul casei). Dacă jocul de video poker are un avantaj scăzut al casei, înseamnă că șansele de câștig sunt semnificativ mai mici în comparație cu cele de a juca la sloturi.
 • Inside Straight. Dacă nu aveți o carte la mijlocul run-ului pentru a termina câștigul, aceasta se numește inside straight.
 • Pariu maxim. Pariul maxim este cea mai mare sumă de bani pe care puteți paria în timp ce jucați la un aparat de video poker.
 • Mână multiplă. Opțiunile Multi-hand au fost create pentru jucătorii care doresc să aibă mai mult de o mână în același timp.
 • Tabela de plăți. Tabela de plăți vă va ajuta să determinați numărul de câștiguri maxime pe care le puteți avea pentru fiecare mână.
 • Mâna Pat. Pat hand apare atunci când jucătorii au extras o mână care nu poate fi îmbunătățită cu nicio altă carte din pachet.
 • Plata înapoi. Pay back este un randament mediu pe care îl primești după ce aparatul de video poker a împărțit sute de mâini.

Jocuri video poker gratis și șase variante pentru gustul tău

Cu diferite variante de jocuri de video poker gratis, poate fi greu să alegi un cazinou online care să se potrivească standardelor tale. Mai jos, veți găsi cele mai cunoscute variante de video poker cu care puteți începe.

Deuces Wild

Principalul beneficiu al jocului este faptul că ai la dispoziție doiari. Deucii pot acționa și ca wild-uri care vor înlocui orice altă carte și vă vor garanta o mână câștigătoare. Un regal cu 2 cărți le va oferi jucătorilor un câștig impresionant, cu un randament de 100,7%. Deuces Wild este o alegere excelentă pentru cei care joacă cu bani reali.

Double Bonus Poker

În pokerul Double Bonus, jucătorii pot debloca automat două bonusuri. Ambele bonusuri sunt de patru feluri. Acesta este un joc gratuit care are o varianță ridicată în comparație cu jocuri precum Jacks or Better sau Triple Play. Dacă reușești să primești patru ași, câștigurile vor fi uluitoare.

Triple Play

Triple Play este promovat de IGT. Acesta poate fi jucat ca un joc de video poker pe bani reali și ca o variantă gratuită de video poker în același timp. Următoarea variantă are tipuri de video poker care includ Double Double Bonus și Draw Poker.

Joker’s Wild

În Joker’s Wild, jokerii devin wild-uri. De asemenea, ai nevoie de o pereche de popi pentru un câștig adecvat. Poți primi un câștig în bani falși dacă ești un jucător liber la video poker. Vă recomandăm să alegeți strategia de bază pentru jocul cu randament de 100,6%. Joker’s Wild are 53 de cărți în total.

Double Double Bonus

Acesta este un joc axat pe varianta cu dublu bonus. Veți primi mai mult pentru câștigurile de patru de un fel dacă se adaugă “kickeri”. Randamentul acestui aparat de video poker este de 100%. Puteți alege Double Double Bonus pentru a vă îmbunătăți strategia.

Multi Play

Multi Play este renumit pentru generozitatea sa atunci când vine vorba de mâini. Avantajul acestui joc este că puteți alege să jucați orice număr de cărți. Unele jocuri au la dispoziție 50 de cărți pentru jucători.

Video Poker FAQ

Unde ar trebui să mă duc pentru a juca poker video gratuit?

Puteți juca cel mai bun joc video poker gratis pe site-urile recomandate. Am analizat fiecare cazinou în parte pentru a vă ajuta să vă bucurați de experiența de joc. Recomandăm doar cele mai bine cotate jocuri de video poker pentru jucători.

Există bonusuri de bun venit la video poker?

Dacă jucați pe site-uri de renume, acestea oferă cele mai bune tipuri de bonusuri de bun venit. Bonusurile includ bonusuri de bani gratis și bonusuri fără depunere. Disponibilitatea promoțiilor depinde de cazinoul pe care îl alegeți.

Cum mă pot îmbunătăți la video poker?

O modalitate excelentă de a te perfecționa în joc este să începi cu jocuri de poker video gratuite. În acest fel, vei învăța mai multe despre plăți, variante, bonusuri de bun venit și promoții fără să pierzi niciun ban.

Care este cel mai bun joc de video poker cu care pot începe?

Cel mai bun joc de video poker pe care îl poți alege este fie un joc bonus cu mai multe câștiguri, fie un joc precum Jacks or Better, unde poți primi un câștig la fiecare mână, fără a fi nevoie să aplici strategii complicate.

Există o modalitate de a păcăli aparatele de video poker?

Există puține modalități de a păcăli o mașină de poker. Puteți încerca să jucați mai puține mâini și să încetiniți ritmul de joc. Ca urmare, vă veți concentra pe victorii și mâini în mașinile de poker online gratuite.

Poți să-mi spui care sunt cotele la video poker?

Șansele la video poker depind de tipul de joc pe care îl jucați. De exemplu, Jacks or Better vă poate oferi un randament de 99,5%, ceea ce reprezintă o cifră excelentă, mai ales în comparație cu alte jocuri de video poker online.